Es tracta d'una xerrada a càrrec de nutricionistes d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut i el Consorci Sanitari de l'Anoia
L’Institut Català de la Salut (ICS) a l’Anoia i el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) organitzen, amb el suport d el'Ajuntament d'Igualada la xerrada “Alimentació i cuina per a persones amb hipertensió”.
Aquesta activitat tindrà lloc el proper dimecres, 29 de gener, a les 18 h, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada. La sessió serà conduïda per les dietistes nutricionistes Laura Balaguer, del CAP Anoia de l’ICS, i Núria Duran, del CAP Igualada Nord. Aquesta xerrada, oberta a tothom, oferirà consells pràctics i recomanacions d’alimentació dirigits a persones amb hipertensió arterial, amb l’objectiu de demostrar-los que seguir una dieta que sigui saludable i, alhora, saborosa és absolutament possible.
La participació en la sessió és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.